23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ulusal egemenlik hakkımızın kurumsallaşmasının ve ulusal egemenliği emanet ettiği çocuklarımızın bayram sevincinin 104. yılını yaşıyoruz .

Bugün okullarda, sınıflarda ve meydanlardayız . Bayramımızın coşkusunu en yoğun şekilde yasıyoruz. Osmaniye Özel Eğitim Anaokulu olarak 23 Nisan heyecanıyla hazırladığımız programımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Programımızda görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bizler özel çocuklarız. Vazgeçmeyen  ve mücadele ruhu ile doğan çocuklarız. Eğlenmeyi ve mutlu olmayı en çok hakeden bizler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün istediği gibi bu günü en güzel bayram olarak kutlayacak ve onu saygı, sevgi ve özlemle hatırlayacağız.

Yaşasın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

02-05-202402-05-202402-05-2024